Over ons

Wij zijn Anja en Leiping. Wij verkopen  hoogwaardige JEMAKO producten. Bij ons kun je terecht voor al je vragen over schoonmaken in en om je huis, bedrijf, auto, fiets of moter. Daarnaast is er een TimeOut lijn voor de eigen verzorging en ontspanning. Wij komen graag naar je toe om een persoonlijk advies te geven.

Ook is het mogelijk dat je familie, vrienden en bekenden uitnodigt voor een thuispresentatie. Ben je nieuwsgierig geworden naar de prachtige producten van JEMAKO, wil je persoonlijk advies of een thuispresentatie boeken? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.
 
Naast advisering en verkoop begeleidt Anja andere distributiepartners bij het starten van een eigen onderneming Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende (bij)baan die je goed kunt combineren met je gezinsleven én waarbij je zelf je agenda kunt bepalen? Wij helpen je graag in het opstarten en begeleiden van je nieuwe JEMAKO-onderneming. Wil je wel iets extra’s verdienen, maar ben je er nog niet aan toe om je eigen onderneming te starten? Dan is het stamklantenprogramma misschien iets voor jou!

Maak een afspraak met Anja waarin ze vrijblijvend de mogelijkheden van JEMAKO met je doorneemt.